30 juni 2011

ska bättra mig!

Gud jag förstår att ni börjar hata mig, ingen uppdatering för fem öre på hur länge som helst, verkligen inte bra jag vet, ska skärpa mig!
Just nu ligger jag i min säng med världens halsont, var på vårdcentralen i morse och kollade om det var halsfluss men det var det inte som tur är, det är bara något konstigt virus så jag fortsätter käka ipren och muchoangin, världens bästa tabletter om man har ont i halsen, bedövar dock hela munnen/halsen.
Hur jobbigt var egentligen detta då? att skriva några rader här, inte ett dugg jobbigt! Så frågar mig själv vad jag har gjort de senaste som gjort att jag inte "hunnit" med bloggen, svaret är ingenting!
Har sökt några jobb och fått svar av ett att dom försökt nå mig men min telefon är ur funktion för tillfället så mejlade tillbaks att jag ringer upp dom så fort min telefon funkar, det är dock ett skitjobb men gott att man får in en liten peng i månaden iaf istället för att leva på mamma och pappa, vill ställa mig på mina egna ben nu och klara mig själv, jag börjar bli gammal nog att behöva ta hand om mig själv!

10 juni 2011

FREDAG

Hej på er!
Jag vaknade klockan 8 av att jag råkade slänga ner mitt vattenglas på golvet, snacka om att jag blev livrädd!
Har antagligen sovit på något konstigt sätt med huvudet också för jag är stel som en pinne i nacken, kan knappt röra huvudet.
Jaja, goare väder än igår är det idag i alla fall, sol och 16 grader så ska ut och lägga mig på altanen nu en stund.
Ikväll ska jag hem till Sofia, vi ska byta ut det onyttiga till nyttigt och slänga på träningskläder nu framöver för det behövs verkligen! MEN... man kan ju inte börja på en fredag så vi tänkte att vi tar en sista myskväll ikväll och gottar oss sen börjar träningen på allvar!

9 juni 2011

Dagen i bilder













































































Åkte till Sofia i tisdags kväll, vi åkte och hyrde 2 filmer och köpte gurka, paprika och dip, tänkte vara lite halvnyttiga för en gångs skull. Jag sov hos henne och tillbringade även onsdagen med henne på hennes lediga dag, vi gick och köpte lite fika och satte oss vid ån på bryggan, väldigt mysigt och helt underbart väder! När det blev dags för middag runt 6 tiden åkte vi och handlade mat, det blev kyckling i marinad, pommes frites och vitlökssmör på det, hur gott som helst! Det var premiär för 29:an igår på mingel i kungsbacka så vi drog dit en sväng och tog några cider, satan vad mycket folk det var, gick knappt att komma fram någonstans, det blir typ inte ens roligt då + att det var hundra grader varmt så vi stannade inte så jättelänge, drog istället och satte oss med några vänner och prata lite sedan hemgång till Sofia där jag sov igen.
Kom hem till mig för en liten stundsedan och skall nu hoppa in i duschen och sedan träffa Therese :)

7 juni 2011

Earring


Sådär, då var ytterligare ett fjäderörhänge gjort :)

pyssel på g





































 

Visar resultat senare!

sladdlös plattång någon?

Tänkte lägga ut denna på typ blocket och tradera men tänkte att jag ger er chansen innan om någon är sugen.
Det är en sladdlös plattång som man bara måste värma upp för att sedan kunna använda den vart du än går.
Den är aldrig använd utan den bara ligger i en låda som jag rensade ur nu och kände att denna kan få komma till användning av någon kanske?
Jag har redan min plattång som är superbra, därför behöver jag inte denna.
Lägg gärna ett bud!

6 juni 2011

min helg

Ber om ursäkt att jag inte bloggat något i helgen, har fått lite skäll men det har faktiskt varit fullt upp, har inte hunnit.
I lördags åkte jag och sofia hem till annika där vi grillade och körde några lekar, bla beerpong, det är verkligen svinkul! Jättetrevlig kväll med god mat, roliga lekar och gött folk.

Efter dopet igår kom Sofia hem till mig, vi satte oss på altanen en stund och tog ett glas vin, sedan gick vi ner till stranden och skulle grilla var tanken, men grillen ville inte samarbeta så det sket sig. Sofia sov över hos mig så idag ställde vi klockan tidigt och gick ut och la oss i solstolarna, det är vad jag har gjort idag.
Nu måste jag städa lite, det ser ut som ett krig här och sedan hoppa in i en kall dusch, 29 grader har det varut idag, riktigt varmt!

DOP!

Fina familjen ♥


Min fina syster och systerson
Jag och prinsen
Igår var det dop för lilla Nhilo, jag fick äran att hålla honom i kyrkan under hela dopet och han var världens duktigaste, sa inte ett ljud, han somnade nästan till sist, blev en liten tröttiskille :) Sedan var det dags för mat, det bjöds på fläskfilé och kyckling som pappa hade grillat hela lördagen, potatissallad/sallad och bröd till det och till efterrätt blev det självklart tårtor med fint dekorerat på som min duktiga mamma gjort.

4 juni 2011

Prinsen är på besök








































Världens tuffaste lille kille i mina brillor, goa hakan där också ♥

Lördag

Jodå färg har man fått, eller?
Ska precis börja storstäda här hemma innan jag hoppar in i duschen för att sedan bege mig till kungsbacka där jag plockar upp Sofia och vidare till Annika som har folk hemma ikväll, blir nog trevligt!
Drar dock hem rätt tidigt med tanke på att det är dop för lillkillen imorgon ♥
Mobilbloggar senare jag kan tänka mig :)

3 juni 2011

23 grader








































Shit det är svinvarmt ute, verkligen sommarväder! måste ut och lägga mig i solstolen nu ♥

2 juni 2011

Multimedia message

Jag begav mig hem till Sofia runt 12 tiden sedan vidare en sväng till kungsmässan där vi köpte med oss jordgubbar och åkte in till Göteborg där vi satte oss i slottskogen och bara hade det mysigt! Ice kom även dit, därefter hem till sofia där vi satte oss på uteplatsen utanför hennes lägenhetshus och åt thaimat och bara njöt av den goa sommarkvällen :) nu kom jag precis hem och har lagt mig i sängen, orkar inte starta datorn så det fick bli en snabb mobilbloggning här med den enda bilden som togs idag på mitt hår som Sofia gjort så fint så.
Nu, sovdags.. Godnatt 

1 juni 2011

modekungen



Dessa underbart fina tröjor en sommarkväll till dessa snygga jeansshorts, åh herregud så fint!

1 juni

Bjuder på en bild från kroatien förra sommaren, herregud vilken färg man hade fått där, men snart drar vi iväg till Alanya, 26 juli.
Har haft besök av storasyrran, Christoffer och Nhilo idag och fixat lite grejer inför dopet på söndag, var även lite barnvakt åt lillkillen ♥
Imorgon ska jag träffa sofia och annika, vi ska dra till slottskogen och hänga där, blir mysigt!