28 april 2011

väntar på solen

Tjenareee!
Sitter i köket och väntar på att skuggan skall försvinna från altanen så jag och julia kan lägga oss där och sola.
Vi har på Tim berg-bromance på högsta volym och äter lite ägg just nu som jag nyss kokat.

sneak peaken berättar jag om senare :)

tattoo

Äntligen har jag hittat en bild på hur jag vill ha min andra tatuering, det har verkligen inte gått att få tag i en bild på hur jag tänker.
Den skall sitta som ni ser på utsidan armen men bara en rad, jag har funderat på att skriva "don't dream your life, live your dream" i en snygg skrivstil. Tror ni det kan bli snyggt? Skall också göra en tredje och skriva min mammas och pappas första bokstav i deras namn, var vet jag inte än så får vänta med den tills jag vet.
Eftersom jag har flyttat bloggen hit och inte tagit med mig allt det gamla så slänger jag in bilder på min tatuering som jag älskar för er som inte sett den :)

Mina syskons namn som jag alltid kommer bära med mig vart jag än går

Måste även visa min mammas fina tatuering som står för oss, hennes tre barn!

27 april 2011

sneak peak

sneak peak på mitt och sofias projekt ;)

beachhäng







































Kvällen spenderade jag som sagt med världens bästa sofia, vi drog och solade sedan åkte vi och köpte cheez ballz, choklad och cola och satte oss på stranden, ingen dålig kväll här inte! verkligen stört hur mycket man kan skratta när man är med sofia, den lilla solstrålen! underbart kul med samma humor.
Vi har nu ikväll pysslat med ett litet projekt som är väldigt kul, kommer dela med mig av detta när det är lite mer klart.
Nu är det dags att sova, imorgon väntar en dag tillsammans med sofia :)

26 april 2011

tisdag














































































































































Fått alla bilder nu och i väntan på bästis visar jag er några.
Vi har tänkt sola solarium, har dock solat ute hela dagen men sofia har jobbat och vill få lite färg på sig innan hon sticker till cypern nästa vecka och självklart är jag på, sola som är så gött! senare ikväll skall vi dra till stranden här i åsa och njuta av att sommaren är påväg, tror vi köper med oss jordgubbar eller vindruvor eller något :)
KRAAAAM

23 april 2011

fredagsmys

En till liten sneak peak från dagen och som sagt så visar jag massor när jag fått alla bilder!
Tog mig en hemmakväll idag, mitt huvud bestämde det, har fortfarande lika ont trots att jag tog en ipren förut.. Vi laddade upp med popcorn, chips och melon här hemma till talang, en mysig fredagkväll är nästan det bästa som finns!
Godnattkraaaaam

22 april 2011

sneak peak








































En liten sneak peak från dagens plåtning, visar mer när jag fått alla bilder!
Ang kvällen sitter jag och funderar på om jag skall stanna hemma och vila mitt huvud som sprängs för jag har sån huvudvärk och göra klart lite smycken eller om jag ska dra hem till sebbe som har lite vänner hemma och grilla och bara hänga där, beslutsångest!

kors och fjärdar

De på sista bilden gjorde jag för ett litet tagsen
Fick besök av storasyrran och Nhilo idag, hjälpte henne att tvätta hennes bil, tvätta rent invändigt och grejer, till och med pappa blev imponerad och tyckte att jag var grym på det jag gjorde.
Jag mamma och julia åkte en sväng till en butik här i åsa (lilla pärlan) och köpte lite grejer som behövdes till några smycken jag skulle göra, mamma har gjort mestadels av jobbet om jag ska vara ärlig, hon är allt bra att ha! Här är lite av resultatet, skall göra mer imorgon.

Nu måste jag sova, skall upp vid halv 10 imån sen är det plåtning på g med cowboytema, kul kul!!

20 april 2011

fruktsallad



Jag stod för middagen idag, satte in en färdiggjord potaisgratäng i ugnen och gjorde en sallad.
Som efterrätt blev det fruktsallad och vaniljglass med grädde.
Nu är jag så mätt så jag spricker så jag la mig precis i sängen och kollar på big brother, sen blir det beck.

Godnatt











































Julia och jag hoppade på cyklarna och tog en sväng till stranden, tog med oss jordgubbar och satte oss på berget med havet som utsikt, helt underbart! Julia skuttade runt och klättrade i alla berg och jag satt och njöt av solen och jordgubbarna!
Min mage skriker efter mat just nu så jag måste fixa något, kraaam ♥

strawberries


Premiäräter jordgubbar med julia, mums

onsdag































Tara som bäbis, 6 månadersen
Godmorgon ♥
Blev väckt kl 10 av tara som hoppade upp till mig i sängen, hon är på världens lekhumör just nu, hon springer och hämtar massa olika gosedjur som hon kommer med och kör upp i ansiktet på mig "lek med mig" :)
Nu blir det en sväng till stan!

19 april 2011

Promenad med Tara

























































Kom precis in från en promenad med min lilla tara, det blev en sväng till stranden och sedan vidare så vi fick röra lite på oss också, kom på nu när jag var ute och gick att det hade vart bra att ha ett par easytone, grymma walkingskor har jag hört som automatiskt spänner och aktiverar musklerna för att hålla balansen som tränar mycket rumpa och ben. Resultatet blir effektivare träning och ökad kaloriförbränning. Även perfekt till vardags, för att få mer träning.
Skitbra för mig som behöver röra på mig och samtidigt få träning, en perfekt grej att önska mig när jag fyller år om 2 veckor ;)