31 mars 2012

Candle

Är ni lika doftgalna som jag tycker jag ni ska spana in detta ljus, doftar helt underbart!

30 mars 2012

Ullared

Nu är jag tillbaka igen efter en telefon som varit paj, en sväng i Ullared blev det ikväll, är nu påväg hem efter ett stopp på mc Donalds, nu blir det hårdträning inför sommaren!
Har flyttat ut från lägenheten och hem en månad så nu ska jag hem och packa upp alla kläder, den 31 april flyttar jag och Simon till en lägenhet i kba, längtar såååå :)

7 mars 2012

Onsdag

Ska strax iväg och träffa Sofia, vi ska käka lunch och kika lite i affärer tänkte vi.
Ska möta upp henne om en stund så måste klä på mig lite, vet dock inte vad, svinkallt ute tydligen! Usch :(

Ha det bra

6 mars 2012

Work

Halloj!
Andra jobbdagen var igår avklarad och det gick kanonbra, känns hur bra och kul som helst!
Jobbar ju med en vän till mig så allt blir mycket roligare då :)
Klockan är nu halv 8 och jag tänkte somna om, är ju inte van vid att jobba så efter igår var jag ganska trött faktiskt och är fortfarande.. Sova någon timma till nu sen börjar tisdagen, dock inget jobb idag så får se vad som står på schemat.
Godnatt

2 mars 2012

Nya smycken

Nya örhängen 149:- och nytt halsband till kille 169:-

Love the life

Älskar att vakna upp en fredag, vårväder ute, provjobba imorgon,  flyttar ihop med den jag älskar om några veckor, allt känns helt underbart nu!
Ska sätta mig och göra lite smycken snart, en del beställningar men även lite nytt så kika in lite senare, ska även hinna med en del ärenden, bort till k mässan en sväng och köpa mat på hemvägen, så sugen på sparris ikväll, till potatisgratäng, fläskfilé och rödvinsås, mmmm va gott

1 mars 2012

Nya smycken

Ytterligare 2 bilder på nya armband, jag älskar dom!

Nya smycken

Jag har glömt att visa nya armband här ju, väl valfri färg och berlock, vill du ha olika färger (så som på bilden) går det bra, 4 färger är det då du väljer. 269:-